fbpx

Benieuwd of je baan nog bij je past?

 • Beantwoord 20 vragen
 • Je ontvangt direct jouw persoonlijke resultaten
 • Inclusief de belangrijkste aandachtspunten
 • Inclusief tips om zelf aan de slag te gaan
 • Gratis en vrijblijvend
IKIGAI loopbaan

Is een loopbaancoach wat jij nodig hebt?

 • Je bent hoger opgeleid
 • Je bent succesvol in je werk
 • Jouw huidige werk past niet meer
 • Je bent op zoek naar nieuw werk of je overweegt totaal iets anders te gaan doen
 • Je wilt er achter komen welk werk bij je past
 • Je loopt vast in je werk
 • Je wilt je verder ontwikkelen
 • Je wilt weten welke opties je hebt en hoe werkgevers naar je kijken

Ontdek welke carrière het beste bij jou past.

Misschien sta je aan het begin van je carrière en weet je niet goed welke richting je op wilt. Misschien twijfel je of het werk wat je doet nog wel bij je past en overweeg je totaal iets anders te gaan doen. Of misschien ben je al een tijdje onderweg en haal je niet meer de voldoening uit je werk die je er eerst wel uithaalde.

In alle gevallen is de belangrijkste vraag die je je kunt stellen:

“Hoe kom ik er achter wat ik wél wil?”

Een carrièrecoach of loopbaancoach helpt je onderzoeken wat je drijft, wat je kunt en hoe je de wereld kunt helpen. Je ontdekt welk werk en welke omgeving daarbij passen, zodat je niet alleen doet waar je blij van wordt, maar ook waar je comfortabel van kunt leven.

Je gaat met loopbaancoaching op zoek naar antwoorden vanuit je hoofd en je hart. Door te luisteren naar je gevoel, eerlijk te zijn naar jezelf en te begrijpen waar jij gelukkig van wordt, kun je op zoek naar een baan die bij je past. Een baan die je energie geeft en waar je jouw talenten optimaal in kunt benutten.

 

Jíj bent het vertrekpunt

Wie ben jij en wat drijft jou? Je laat oude patronen en verwachtingen los en leert bewuste keuzes maken.

MAATWERK EN PERSOONLIJK

Eén op één personal coaching sessies, opdrachten, feedback en direct toepasbare modellen en tools.

Ervaar meer werkgeluk

Wij gaan voor blijvende verandering en meer werkgeluk. Thuiskomen met een goed gevoel én een goed salaris.

Tristan heeft me geholpen met het ordenen van mijn gedachten en het realiseren van wat ik nou echt zoek in een baan. Hij stelt kritische vragen op een vriendelijk en geduldige manier die helpen om inzicht te krijgen. Het was een plezierig traject en ik raad Tristan zeker aan!

Christine Kingsley, People Lead AND Globetrotter

Wat je kunt verwachten van een loopbaancoach.

Met loopbaancoaching bij Growth Center leer je jezelf tot in de diepste vezel kennen. Je ontdekt waar je blij van wordt, wat je kunt en wat je nodig hebt om succesvol te zijn. En ook welke mogelijkheden de arbeidsmarkt je biedt.

Growth Center biedt je topkwaliteit coaching in de regio Den Haag en online.

95% van de deelnemers vindt tijdens het traject een nieuwe carrière richting.

70% vindt al tijdens het traject een nieuwe baan.

De volgende stap in je carrière

Werk dat bij je past en waar je blij van wordt is één van de pijlers van een gelukkig leven. In een loopbaancoaching traject krijg je glashelder wat voor jou de juiste volgende stap is en hoe je die zet.

Of je nu door wilt groeien, je eigen bedrijf wilt starten of je eerste baan wilt bemachtigen. Carrièrecoaching kan op elk moment in jouw carrière de verdieping bieden die je nodig hebt.

 

 

 

We werken van binnen naar buiten. Jij bent het vertrekpunt. Door gesprekken, oefeningen uit het systemisch werk en persoonlijke opdrachten krijg je inzicht wat je nodig hebt.

 

 • Wat jouw drijfveren, sterktes en ambities zijn
 • Hoe je jouw waarden als kompas gebruikt
 • Wat je beperkende patronen zijn
 • Wat je uit jouw carrière wilt halen
 • Hoe jouw ideale balans eruit ziet
 • Welke functie in welke omgeving bij je past
 • Welke strategie je nodig hebt om daar te komen

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen loopbaancoaching, loopbaanbegeleiding en loopbaanadvies?

Ik werk als loopbaancoach. Ook wel ‘loopbaanbegeleider’.

Loopbaancoaches en loopbaanbegeleiders hebben als uitgangspunt dat de persoon die gecoacht wordt zelf in staat is om de antwoorden op belangrijke vragen  te ontdekken. De persoon die begeleid wordt heeft wat hulp nodig van een professional die de juiste vragen stelt. Op deze manier verschaft coaching een blauwdruk waarmee iemand zelf met toekomstige dilemma’s aan de slag kan. Immers; een volgende keer, zal iemand in staat zijn zichzelf te helpen.

Loopbaan adviseurs daarentegen gebruiken doorgaans beroepskeuze tests om hun klanten te adviseren.

Mijn werkgever biedt een budget voor persoonlijke ontwikkeling. Kan ik dit inzetten voor loopbaancoaching?

De meeste werkgevers stimuleren de persoonlijke en professionele ontwikkeling van hun werknemers. Vaak bieden ze ook een budget voor training en opleiding. Het beste kun je bij jouw werkgever checken of je jouw budget in kunt zetten voor loopbaancoaching. Vaak is dit het geval.

Wanneer je een offerte op naam van jouw werkgever nodig hebt, neem even contact met mij op.

Ik denk erover om op het gebied van werk echt iets anders te gaan doen. Kun jij mij daarbij helpen?

Het korte antwoord is “Ja”.

Mijn Werk als coach en mijn ervaring in recruitment zorgen ervoor dat ik een uniek en breed perspectief heb op ‘werk’. Ik begrijp als geen ander hoe bedrijven kijken naar het vinden en selecteren van talent. Dit inzicht is met name heel fijn en behulpzaam wanneer je een overstap wilt maken naar een werkveld waarin je niet eerder actief bent geweest.

Op deze manier heb ik al (heel) veel mensen geholpen aan een nieuwe baan in een nieuw werkveld.

Wat kost loopbaancoaching?

Bij Growth Center geloven we in transparantie en toegankelijkheid. En we streven ernaar loopbaancoaching voor iedereen toegankelijk te maken. Ons tarief voor particulieren* bedraagt €1185 inclusief BTW voor een volledig traject. Dit omvat zes sessies van elk 90 minuten, huiswerkopdrachten en tussentijdse begeleiding waarin we samen werken aan het realiseren van jouw professionele doelen. Dit is voor 99% van de coachees voldoende.

Wij begrijpen dat investeren in je loopbaan belangrijk is, daarom bieden we een uitgebreid en resultaatgericht programma. Tijdens deze sessies richten we ons op jouw specifieke behoeften en streven we ernaar om waardevolle inzichten en concrete stappen te bieden om jouw loopbaan te versterken.

Ons doel is om de waarde van loopbaancoaching te benadrukken en tegelijkertijd een betaalbare optie te bieden voor iedereen die zijn of haar professionele pad wil verbeteren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. We kijken ernaar uit om samen aan jouw succes te werken!

*Vraag naar de tarieven voor ZZP’ers en zakelijke klanten.

Op welke locatie vindt de sessie plaats?

Als loopbaancoach ben ik werkzaam in de regio Den Haag, maar het is ook mogelijk om een online kennismaking te plannen. Je kunt zelf kiezen wat je het prettigst vindt.

Heb je een vraag?

Stel ‘m hier.

En ik kom binnen een dag bij je terug.