fbpx

Past talent coaching bij jou?

 • Je wilt er zeker van zijn dat je alles uit jezelf haalt
 • Je wilt werken aan persoonlijk leiderschap en je competenties ontwikkelen
 • Je vraagt je af wat jouw talenten zijn en wilt deze ontdekken
 • Je wilt de volgende stap zetten bij je huidige werkgever
 • Je bent op zoek naar meer verantwoordelijkheid
 • Je wilt graag meer inzicht in jezelf en meer zelfvertrouwen
 • Je wilt werken aan persoonlijke en professionele ontwikkeling

Benut ál je talenten en vergroot je impact.

Met talent coaching ontdek je waar jij goed in bent. Waar jouw kwaliteiten liggen en hoe je die inzet. Dit helpt je wanneer je vastloopt in bepaalde situaties op werk of als je jezelf wilt uitdagen het beste uit jezelf te halen.

Je achterhaalt welke competenties en mogelijkheden er in jou zitten. Maar ook wat je tegenhoudt om naar je volle potentieel te leven. Talent coaching rekent af met beperkende gedachten en patronen. En helpt je om jouw talenten maximaal te benutten. 

Des te meer je jouw talenten in kunt zetten, des te beter je wordt in wat je doet. Wanneer je bewust bent van jouw kracht, handel je vanuit rust en vertrouwen. En dat merkt jouw omgeving ook.

Unieke talenten ontdekken

Je leert jezelf en je unieke talenten kennen en ontdekt hoe je jouw kwaliteiten optimaal in kunt zetten. 

Handel vanuit je eigen kracht

Je weet wat je kunt, wat bij je past en wat je drijft. Je staat in je kracht en je handelt vanuit rust en vertrouwen.

Vergroot je impact

Je bent je bewust van jouw kracht. En je zet deze in om gemeenschappelijke doelen te behalen.

Tristan weet heel goed waar hij mee bezig is. Heeft mij ontzettend geholpen bij het helder krijgen van mijn daadwerkelijke drives en behoeften.

Gaspard Bos,

Wat kun je verwachten?

Een talent coach kan je helpen om je te richten op je sterke eigenschappen en te ontdekken welke dit zijn. Dat stelt je beter in staat om je natuurlijke vaardigheden en talenten te benutten. Waardoor je meer plezier ervaart en beter wordt in wat je doet.

Growth Center biedt talent coaching in de regio Den Haag en online, op het hoogste professionele niveau. Talent coaching is een effectieve manier om te onderzoeken hoe jij op jouw manier je impact kunt vergroten. Je wordt je bewust van wie je bent, wat je drijft en wat je belemmert. Wat houdt je tegen om te doen wat je wilt doen? En hoe ga je daarmee effectief om? Jij bent het vertrekpunt!

Vervolgens kijken we hoe jij jouw ambities en talenten het beste in kunt zetten in jouw werkomgeving.

Met talent coaching: 

 • Vergroot je jouw impact
 • Leer je jezelf en je unieke kwaliteiten kennen
 • Leer je omgaan met jouw onzekerheden
 • Open je nieuwe deuren
 • Creëer je mogelijkheden die er voorheen niet waren

Veelgestelde vragen

Voor wie is talent coaching bedoeld?

Talent Coaching is voor jou bedoeld wanneer je jouw volledige potentieel wilt verkennen én benutten. Verwacht een uitdagend en uitgebreid programma waarin je leert je volledige potentieel te verkennen, blokkades te identificeren en je toegevoegde waarde te maximaliseren.

Hoe ziet een coaching sessie er uit?

Face to face sessies duren ongeveer 90 minuten. En online sessies duren ongeveer 60 minuten.

Net als bij andere coaching sessies ontvang je één of meer opdrachten om tussen de coaching sessies aan te werken.

Welke resultaten kan ik verwachten van talent coaching?

Talent coaching is een uitdagende en gestructureerde coaching vorm die je helpt een flinke stap te zetten in jouw ontwikkeling. Zowel persoonlijk als professioneel.

Het programma draait om jouw unieke persoonlijkheid en jouw unieke talenten. Het is gericht op het verkennen en ontwikkelen van jouw competenties. Na afloop van het programma heb je diep inzicht ontwikkeld in jezelf, jouw potentie en hoe je jouw impact kunt vergroten. We werken zowel op de laag van gevoelens, patronen en overtuigingen als op een toegepast en praktisch niveau.

Het programma is ontworpen om je van een ‘blauwdruk’ te voorzien. Een voorbeeld waarmee je in de toekomst jouw ontwikkeling zelf verder vorm mee kunt geven.

Op welke locatie vindt de sessie plaats?

Als talentcoach ben ik werkzaam in de regio Den Haag, maar het is ook mogelijk om een online kennismaking te plannen. Je kunt zelf kiezen wat je het prettigst vindt.

Growth Center – Tristan van der Hoeven

Ik ben Tristan van der Hoeven.

Als NOBCO geaccrediteerd coach en psycholoog help ik jou het beste uit jezelf te halen en de verandering te creëren die je zoekt. Door te luisteren, vragen te stellen, je uit te dagen en te confronteren. Ik help je ontdekken wat je wilt en hoe je daar komt.

Growth Center – Tristan van der Hoeven

Heb je een vraag?

Stel ‘m hier.