fbpx

Ontdek de kracht van authenticiteit

Datum: Zaterdag 21 en zaterdag 28 september 2024, beiden van 10:00 tot 17:00
Locatie: Huize Marlot, Den Haag
Kosten: €750,- exclusief btw per deelnemer (inclusief lunch)
Trainer: Tristan van der Hoeven

Herken jij jezelf hierin?

Vraag je je wel eens af hoe je echt jezelf kunt zijn, zowel op het werk als in je privéleven? Voel je je soms gevangen in de verwachtingen van anderen. Of ben je bang om niet goed genoeg te zijn? Misschien herken je jezelf wel in één van de volgende situaties:

Je voelt je vaak overweldigd: Het lijkt alsof je constant aan het jongleren bent met je werk, je sociale leven en je persoonlijke groei, maar toch voel je dat je niet alles kunt bijhouden.

Je hebt moeite met nee zeggen: Je zegt vaak ja tegen anderen, ook als dat betekent dat je jezelf tekort doet.

Je past je voortdurend aan: In verschillende situaties pas je je aan de verwachtingen van anderen aan, waardoor je het gevoel hebt dat je niet authentiek en ‘jezelf’ kunt zijn.

Je ervaart gevoelens van schuld en schaamte: Bepaalde keuzes of gebeurtenissen uit het verleden blijven aan je knagen, waardoor je moeite hebt om volledig van jezelf te houden en te accepteren wie je bent.

Je zoekt naar diepere verbindingen: Hoewel je veel mensen om je heen hebt, mis je soms echte, diepgaande connecties waarin je jezelf volledig kunt laten zien.

Je voelt je niet volledig vrij: Je hebt het gevoel dat er meer in je zit dan je laat zien, maar je weet niet hoe je alles tevoorschijn kunt laten komen.

Als je jezelf in deze situaties herkent, dan is onze tweedaagse training “Welkom bij jezelf” precies wat je nodig hebt. Ik bied je de tools en inzichten om je eigen schaduwen aan te kijken en stappen te zetten naar een leven van meer vrijheid, authenticiteit en innerlijke rust.

Ontdek hoe je jezelf volledig kunt accepteren en verwelkomen, ongeacht wat het leven je brengt. Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap op jouw pad naar vrijheid en eigenheid.

Voor wie is deze training?

Deze training is ontworpen voor hoger opgeleide professionals op zoek naar persoonlijke groei en innerlijke vrijheid.

Of je nu al eerder trainingen hebt gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, met een coach hebt samengewerkt, of nog nieuw bent in deze wereld, je bent van harte welkom om de training te volgen.

Iedereen met een open mind en de bereidheid om zichzelf beter te leren kennen, kan deelnemen. We creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin je op je eigen tempo kunt groeien en ontdekken.

Wat kun je verwachten?

Jezelf welkom heten: We beginnen met het verkennen van wat het betekent om jezelf echt welkom te heten. Veel mensen hebben delen van zichzelf onderdrukt vanwege maatschappelijke verwachtingen of persoonlijke overtuigingen. Tijdens de training leer je hoe je deze delen kunt herkennen, accepteren en integreren, zodat je een vollediger en authentieker beeld van jezelf krijgt.

Schuld en schaamte: Schuld en schaamte zijn krachtige emoties die je kunnen tegenhouden in je persoonlijke en professionele leven. We onderzoeken waar deze gevoelens vandaan komen en hoe ze je gedrag en keuzes beïnvloeden. Door middel van praktische oefeningen en reflecties leer je deze emoties om te zetten in acceptatie.

Polariteiten: Iedereen heeft tegenstrijdige delen in zichzelf. Misschien ben je zowel ambitieus als bang om te falen, of sociaal en soms ook teruggetrokken. Ik help je deze polariteiten te herkennen en te omarmen, zodat je je evenwichtiger en krachtiger voelt.

Authenticiteit en aanpassen: Vaak passen we ons aan de verwachtingen van anderen aan, wat ten koste gaat van onze eigenheid. Tijdens de training leer je het verschil tussen gezond aanpassen en het verliezen van jezelf. Je krijgt tools en technieken om trouw te blijven aan wie je werkelijk bent, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Contact en verbinding: Diepgaand contact met jezelf en anderen is essentieel voor vervulling. We oefenen methoden om op een authentieke manier contact te maken en verbindingen te versterken. Dit helpt je niet alleen in persoonlijke relaties, maar juist ook in professionele settings, waar oprechte communicatie van groot belang is.

Inspirerende verhalen en oefeningen

De training zit vol inspirerende verhalen en praktische oefeningen die je helpen de geleerde concepten te integreren.

Over de trainer

Tristan van der Hoeven heeft een passie voor groei en ontwikkeling.
Tristan droomt van een wereld waarin we ons welkom voelen en waarin we vrij zijn van verstrikkingen en oordelen, van anderen en van onszelf.

Duur en kosten

Twee dagen van 10:00 tot 17:00.
De training kost €750,- exclusief BTW, inclusief Lunch, koffie thee en fruit. De locatie is Huize Marlot in Den Haag.

Minimaal aantal deelnemers

Dit is een training op basis van open inschrijving.
Het minimum aantal deelnemers aan de training is 6. Het maximum aantal deelnemers bedraagt 12.

Schrijf je in

Wil je deelnemen aan de tweedaagse training?
Vul onderstaand formulier in.
Ik neem dan contact met je op voor een intakegesprek.

Pas na afloop van het intakegesprek maak je jouw deelname definitief.

Weet je nog niet zeker of je wilt deelnemen, maar wil je wel meer te weten komen over de training? Stuur dan een mail met je contactgegevens en “Welkom” in het onderwerp.

Growth Center – Tristan van der Hoeven

Ik ben Tristan van der Hoeven.

Als NOBCO geaccrediteerd coach en psycholoog help ik jou het beste uit jezelf te halen en de verandering te creëren die je zoekt. Door te luisteren, vragen te stellen, je uit te dagen en te confronteren. Ik help je ontdekken wat je wilt en hoe je daar komt.

Growth Center – Tristan van der Hoeven

Growth Center werkt onder meer voor:

© Tristan van der Hoeven.