fbpx

Coachingsprogramma voor een gemotiveerd, betrokken en succesvol team.

Coaching helpt medewerkers om zich te ontwikkelen, het beste uit zichzelf te halen en goed te presteren. Dit geldt voor iedere organisatie. Ook voor die van jou. De juiste, doelgerichte coaching zorgt voor nieuwe inzichten, prikkeling en groei.

Zo helpt coaching voorkomen dat mensen vastlopen in werk of privé, uitgeput raken of minder plezier halen uit wat ze doen.

Een coachingsprogramma voor medewerkers is dan ook de meest effectieve manier om uit te dagen, grenzen te verleggen en te ontdekken wat gelukkig maakt.

Met een coachingsprogramma investeer je niet alleen in de ontwikkeling van werknemers. Maar ook in bedrijfsresultaten. Mensen die betrokken zijn en zich goed voelen, presteren optimaal. Want wie lekker in zijn vel zit, komt goed tot zijn recht. Zo bouw je samen aan een ijzersterk team.

Growth Center verzorgt coaching programma’s voor medewerkers vanuit Den Haag voor klanten in de hele Randstad. Ook werken we voor enkele organisaties in het buitenland. Coaching sessies kunnen zowel face to face als online plaatsvinden.

Informeer naar de mogelijkheden!

 

Persoonlijke aandacht

Ieder mens is uniek en iedere leercurve ook. Met coaching help je iedereen tot zijn recht te komen, ongeacht voor welke uitdagingen iemand staat.

Gemotiveerde mensen

Coaching prikkelt, daagt uit, biedt inzichten en versnelt groei. Mensen die worden uitgedaagd en de ruimte krijgen om te leren, zijn het meest gemotiveerd.

Betere prestaties , lager verzuim

Coaching helpt medewerkers hun volle potentieel te benutten en beter omgaan met veranderingen. Voor een gezond, productief en succesvol team.

Wat kun je verwachten?

Growth Center biedt maatwerk coachingsprogramma’s aan die richting geven, inspireren en motiveren. Het doel om medewerkers in jouw organisatie verder te begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Want wie lekker in zijn vel zit, komt goed tot zijn recht.

Een coachingsprogramma voor medewerkers is altijd op maat gemaakt. Het is een investering van beide kanten. En daarom vanuit de intentie om langere tijd met elkaar samen te werken.

Het vertrekpunt is dat we samen de doelstellingen bepalen. Wat hoop je te bewerkstelligen? Wat kom je nu vaak tegen in de organisatie? En hoe zou je dat liever zien?

Vervolgens kijken we naar het raamwerk. Eén budget voor de hele organisatie? Of liever afrekenen per traject? En welke voorwaarden zijn er verbonden aan deelname aan coaching sessies?

Doordat we heel betrokken zijn bij wat er speelt op alle niveaus, leren we een organisatie in hoog tempo kennen. Dit zorgt ervoor dat we veel toegevoegde waarde kunnen leveren. In individuele coaching sessies. En door op een gestructureerde manier te delen wat ons opvalt.

 

Gedurende de duur van een coaching programma ontvangt een organisatie feedback en suggesties voor verbetering. Hierbij houden we ons altijd aan onze eigen ethische code en die van de NOBCO. Feedback van coachees delen we alleen wanneer we alleen na instemming vooraf en zodanig dat deze niet te herleiden is naar een individuele medewerker.

Vaak valt een coachingsprogramma voor medewerkers samen met een programma voor het management. Je leest hier meer over op de pagina over leiderschapsontwikkeling.

Wat kun je verwachten van coaching voor werknemers?

  • Betere prestaties
  • Helder communiceren en effectiever samenwerken
  • Toename in tevredenheid en retentie
  • Ontwikkeling van (nieuw) leiderschap
  • Vergroten van probleemoplossend vermogen en besluitvaardigheid
  • Groter aanpassingsvermogen en meer flexibiliteit
  • Zichtbaar maken van verborgen dynamieken
  • Effectiever omgaan met conflicten

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Growth Center van andere coaches?

Als coach en organisatieontwikkelaar werk ik graag samen met stevige (young) professionals aan uitdagingen in zowel hun privé als zakelijke levens. De meeste mensen met wie ik samenwerk stellen net als ik hoge verwachtingen aan zichzelf en hun omgeving.

Voor ik Growth Center oprichtte, werkte ik in meerdere grote professionele organisaties, zoals KPN, Exact en Coolblue. Ook heb ik met meerdere startups en scale ups samengewerkt. Ik weet uit ervaring wat er voor nodig is om succesvol te zijn als professional, leider van een team, of lid van een management team.

Ik heb meerdere coaching opleidingen afgerond, waaronder een aantal in systemisch werk. Ik heb daarnaast een Master afgerond in Organisatie- en Sociale Psychologie en een Executive MBA.

Ik durf dan ook gerust te stellen dat ik theorie en praktijk goed met elkaar kan verbinden.

Met wat voor bedrijven werkt Growth Center samen?

Growth Center werkt samen met zowel grote als kleine organisaties. Variërend van startups tot grote internationale corporate bedrijven. De afgelopen 10 jaar heb ik mij gespecialiseerd in het werken met bedrijven in het MKB. Vaak gaat het om scale ups – relatief jonge, snelgroeiende bedrijven.

Ik werk in opdrachten vaak samen met andere coaches en trainers. Ieder met een eigen expertise. En altijd stevige senior professionals.

Waar vinden coachingsessies met voor werknemers plaats?

Idealiter vinden coaching sessies buiten de normale werkomgeving plaats. Growth Center heeft een coachruimte in Den Haag en is makkelijk bereikbaar met de auto of het OV. Parkeren is gratis.

In overleg is het mogelijk om voor coaching sessies met medewerkers in de grote steden in de Randstad af te spreken. Ik maak dan bijvoorbeeld gebruik van de locaties van Het Coachhuis.

Ik werk ook met mensen die niet in staat zijn om face to face af te spreken. Zoals mensen die buiten Nederland zijn. Voor hen zijn video coaching sessies heel geschikt. Online sessies duren iets korter: ongeveer een uur.

Wat voor mensen begeleid je zoal?

Vaak werk ik samen met mensen die hun talenten en potentieel verder willen verkennen en ontwikkelen. Daarnaast werk ik met mensen die aan een specifiek onderwerp wiIlen werken. Het kan zijn dat ze het gevoel hebben niet verder te komen, voor een lastige situatie staan of willen werken aan prioriteiten en richting in hun leven.

In het algemeen werk ik met hoger opgeleide mensen die hoge verwachtingen stellen aan zichzelf en hun omgeving.

Growth Center – Tristan van der Hoeven

Ik ben Tristan van der Hoeven.

Als NOBCO geaccrediteerd coach en psycholoog help ik jou het beste uit jezelf te halen en de verandering te creëren die je zoekt. Door te luisteren, vragen te stellen, je uit te dagen en te confronteren. Ik help je ontdekken wat je wilt en hoe je daar komt.

Growth Center – Tristan van der Hoeven

Growth Center werkt onder meer voor:

Heb je een vraag?

Stel ‘m hier.