fbpx

De interne organisatie als basis voor verdere groei.

Na een eerste groeispurt is het voor veel scale ups en bedrijven in het MKB lastig om de groei vast houden.

Verrassend genoeg zijn de belangrijkste obstakels voor verdere groei met name in de interne organisatie te vinden.

Heb je eenmaal product-market fit gevonden, voldoende middelen tot je beschikking hebt en een stabiele omzetstroom gerealiseerd? Dan is verdere groei van de organisatie niet langer vooral van externe factoren afhankelijk. Nu draait het om interne factoren.

Denk aan leiderschap en het aantrekken en ontwikkelen van talent als factoren die de maximale groeisnelheid en het vermogen om op te kunnen schalen bepalen.

Het goede nieuws is dat ondernemerscoach Growth Center je kan helpen bij de unieke uitdagingen die horen bij het opschalen en laten groeien van je bedrijf.

In onze coachingsprogramma’s voor ondernemers focussen we op leiderschap, talentmanagement, gespreksvoering en het aantrekken van talent. Zo helpen we jouw organisatie op een gezonde manier groeien.

krachtig LEIDERSCHAP

Effectief en authentiek leiderschap dat moeiteloos aanvoelt. Wanneer je op de juiste plek staat, kunt je met zelfvertrouwen leiding geven. Vanuit verbinding met jezelf én de ander.

draagkrachtige teams

Snel groeien is mooi. Maar zijn de teams in staat om de groei te dragen? Wij kijken naar de instroom en ontwikkeling van talent. En naar wat teams nodig hebben om succesvol te zijn.

Begeleiding bij verandering

Verandering vergt veel van jou, maar ook van de organisatie. Hoe kun je de organisatie gezond inrichten? En hoe zorg je voor flexibiliteit en de bereidheid om te veranderen?

Wat kun je verwachten van leiderschapscoaching voor ondernemers?

Groei is het resultaat van een gezonde organisatie en sterk leiderschap. En dat is precies waar Growth Center je bij ondersteunt. We begeleiden (snel) groeiende organisaties op alle niveaus.

Growth Center heeft ruim tien jaar ervaring in het coachen van ondernemers, het begeleiden en adviseren van groeiende MKB bedrijven, waaronder startups en scale ups.

We begeleiden door richting te geven, focus aan te brengen en te inspireren. We bepalen samen de doelstellingen en de scope van onze samenwerking. Soms is het voldoende om in één op één sessies te werken.

Vaak betrekken we bij één of meer sessies ook andere mensen uit jouw team. Ook kan het zijn dat we kijken naar het functioneren van de gehele organisatie met behulp van een organisatie opstelling.

Tijdens een kennismaking kunnen we een inschatting geven van wat er nodig is om jouw doelen te bereiken.

Wat een ondernemerscoach je brengt:

  • Ontwikkeling van krachtig, authentiek leiderschap
  • Een sterke fundering om verder te kunnen groeien
  • Draagkrachtige, flexibele en gemotiveerde teams
  • Processen die helpen de juiste talenten aan te trekken en te ontwikkelen
  • Positieve energie in een snel veranderende omgeving
  • Een vlijmscherpe focus en en meer resultaat

Veelgestelde vragen

Voor welk type organisaties werkt Growth Center?

Organisaties waar we voor werken hebben vaak de volgende eigenschappen:

  • Klein tot middelgroot
  • Groeiend
  • Kennis intensief
  • Bewust van de impact van de organisatie op de omgeving; waaronder werknemers, klanten en duurzaamheid.
Heeft mijn bedrijf de juiste omvang voor dit type coaching?

Wanneer je bedrijf kleiner is dan 15 mensen, of groter dan 500 mensen, val je mogelijk buiten de doelgroep en kunnen we het beste samen bepalen of een ondernemerscoach is wat je nodig hebt. Kijk in dat geval ook eens bij de programma’s voor leiderschapsontwikkeling die we aanbieden.

Tegelijkertijd is het ook waar dat de fase waarin een bedrijf zich bevindt niet alleen bepaald wordt door de grootte van de organisatie.

Heb je eenmaal een aantal essentiële zaken voor elkaar? Product market fit, voldoende middelen en een gezonde omzetstroom. Dan wordt de groeisnelheid bepaald door de interne organisatie.

Wanneer je worstelt met leiderschap, communicatie, aantrekken en ontwikkelen van talent, het bouwen van sterke teams en zaken efficient organiseren, dan nodig ik je uit om een kennismaking in te plannen. Je kunt nu spreken van een Scale Up.

Welke ervaring heb jij zelf op het gebied van ondernemerschap?

De afgelopen 10 jaar heb ik met startups en scale ups gewerkt aan uitdagingen gerelateerd aan groei en het optimaliseren van de interne organisaties.

Bij grotere opdrachten – waaronder programma’s voor leiderschapsontwikkeling – en bij organisatiepostellingen, werk ik samen met de Academie voor Systemisch Werk.

Growth Center – Tristan van der Hoeven

Growth Center voor Organisaties

Growth Center voor Organisaties

Als NOBCO-geaccrediteerd coach en psycholoog bied ik,  Tristan van der Hoeven, gespecialiseerde coaching, teamcoaching, begeleiding en leiderschapsontwikkeling aan organisaties die streven naar gezonde groei. Met een focus op het versterken van interne processen, het vormen van krachtige teams en het bevorderen van authentiek leiderschap, ondersteunt Growth Center vanuit Den Haag organisaties in de gehele Randstad.

Onze op maat gemaakte coachingstrajecten zijn ontworpen om organisaties te begeleiden door tijden van verandering, zodat zij gezond kunnen blijven groeien en succesvol kunnen opschalen.

Start vandaag nog met een kennismakingsgesprek om te bespreken hoe Growth Center jouw organisatie kan helpen haar volledige potentieel te bereiken!

Growth Center – Tristan van der Hoeven

Growth Center werkt onder meer voor:

Heb je een vraag?

Stel ‘m hier.