fbpx

COACHING

Jouw coach in Den Haag

Als NOBCO gecertificeerd coach en psycholoog in de regio Den Haag help ik jou het beste uit jezelf te halen en de verandering te creëren die je zoekt.

Growth Center - Coach Den Haag | Hofvijver

Coaching sessies in Den Haag die je helpen om je doelen te realiseren.

Als coach help ik je focussen op op wat voor jou belangrijk is. Daarbij kijken we naar wie jij bent, wat je kunt en waar je naartoe wilt. Door te luisteren, vragen te stellen, je uit te dagen en te confronteren, help ik je ontdekken wat je wilt en hoe je daar komt.

In een coachingstraject doorbreek je patronen en gedachten die je niet verder brengen. En leer je vanuit nieuw perspectieven naar situaties kijken. Zo creëer je meer innerlijke rust en leer je passende keuzes maken.

Meer inzicht in jezelf

Hoe goed ken jij jezelf? Benut jij je talenten of houd je jezelf tegen? Doorbreek patronen, leer jezelf kennen en ervaar meer innerlijke rust.

Ervaar blijvende verandering

Kijk vanuit andere perspectieven naar jezelf en de wereld om je heen. Nieuwe inzichten bieden je kansen die je eerder niet zag.

Ontwikkel in sneltreinvaart

Coaching helpt je jouw unieke richting te bepalen. Wat je in één coaching traject leert, staat gelijk aan meerdere jaren persoonlijke ontwikkeling.

Naast een Master in Organisatiepsychologie volgde ik diverse coaching opleidingen. Ik ben gespecialiseerd in systemisch werk. Bij Growth Center vind je dan ook op bijna iedere coach vraag een antwoord.

Zie je jouw onderwerp niet terug in het overzicht hieronder? Neem contact op om de verschillende vormen van coaching te bespreken!

Heb je een zakelijke vraag? Ontdek hoe Growth Center organisaties ondersteunt met coaching en leiderschapsontwikkeling.

LIFE COACHING

Life coaching is voor jou wanneer je wilt ontdekken wie jij bent en wat je wilt. Tijdens de face to face coaching sessies in Den Haag leer je jezelf beter kennen dan ooit tevoren. En dat helpt je om bewuste keuzes maakt die bij je passen.

Talentontwikkeling programma's van Growth Center

LOOPBAANCOACHING

Loopbaancoaching is geschikt voor jou wanneer je aan de slag wilt met een vraag op carrière gebied. Vaak werken we er tijdens de coaching sessies aan om er achter te komen welk werk het beste bij je past. Maar werken aan een andere vraag kan natuurlijk ook.

Leiderschapscoaching

Wanneer je een betere leider wilt worden, is leiderschapscoaching waar je naar op zoek bent. In een aantal coaching sessies werken we samen aan jouw leiderschap. Authentiek, krachtig en moeiteloos leiding geven is ook voor jou weggelegd!

Loopbaancoaching programma's van Growth Center

TALENT COACHING

Wil je het maximale uit jezelf halen? Talent coaching draait om jouw unieke talenten, energie en ambitie. In een aantal coaching sessies in Den Haag verken je jouw mogelijkheden en leer je jezelf zo effectief mogelijk inzetten. Zo open je nieuwe deuren!

Ik heb samen met Tristan van Growth Center een aantal coaching sessies in Den Haag gedaan om te kijken op welke gebieden ik me verder zou kunnen ontwikkelen. Ik heb Tristan als een super fijne coach ervaren waar ik al mijn vragen bij kwijt kon. Erg fijne samenwerking!

SJORS VAN DONGEN, CO-Founder Backlink

Wil je meer weten?

Stuur mij een bericht.

Ik kom snel weer bij je terug.

5 + 1 =