fbpx

VOOR ORGANISATIES

Gezonde groei dankzij een ijzersterke basis.

Coaching, teamcoaching, begeleiding en leiderschapsontwikkeling voor organisaties die (willen) groeien.

Krachtige teams zijn het fundament voor groei.
Voor de interne organisatie brengt groei wél de nodige uitdagingen met zich mee. Denk aan het inrichten van schaalbare interne processen, het vormen van sterke teams en zeker ook op het gebied van leiderschap.

Growth Center is actief in de gehele Randstad.  We bieden vanuit onze standplaats Den Haag diverse vormen van coaching aan groeiende organisaties. We bieden je de begeleiding die je nodig hebt in tijden van verandering. Om gezond verder te groeien en succesvol op te schalen.

Life coaching programma

Ontdek de kracht van Team Coaching op maat

Ontdek de kracht van teamcoaching op maat bij Growth Center. Onze trajecten zijn volledig afgestemd op de behoeften van jouw team en organisatie.

Start met een kennismakingsgesprek, bespreek jouw doelen en uitdagingen met onze teamcoaches en ervaar de transformatie van jouw team.

Leiderschapsprogramma

PROGRAMMA'S VOOR LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

Wij zien in een leider graag iemand die authentiek en zelfbewust is. En richting geeft en handelt vanuit vertrouwen.

Growth Center werkt met management teams aan sterk en authentiek leiderschap. Dit doen we in de vorm van maatwerk, inhouse leiderschapsprogramma’s.

Coaching voor medewerkers

Coachingsprogramma's voor medewerkers

Jouw organisatie staat of valt met de juiste mensen en het inzetten van hun talenten. Mensen die betrokken zijn en zich goed voelen presteren beter.

Onze programma’s dragen bij aan gezonde, productieve en succesvolle teams. Wij helpen medewerkers het beste uit zichzelf te halen én te blijven groeien.

Coaching voor ondernemers

COACHING EN BEGELEIDING VAN SCALE UPS

Gezonde groei ontstaat in organisaties met daadkracht en focus. Waar talent wordt benut en mensen met plezier werken.

Growth Center helpt scale ups al meer dan 10 jaar met het bouwen van sterke teams, inrichten van een gezonde organisatie en versterken van authentiek leiderschap.

Growth Center – Tristan van der Hoeven

Ik ben Tristan van der Hoeven.

Als NOBCO geaccrediteerd coach en psycholoog help ik jou het beste uit jezelf te halen en de verandering te creëren die je zoekt. Door te luisteren, vragen te stellen, je uit te dagen en te confronteren. Ik help je ontdekken wat je wilt en hoe je daar komt.

Growth Center – Tristan van der Hoeven

Growth Center werkt onder meer voor:

Heb je een vraag?

Stel ‘m hier.