fbpx

Herken jij jezelf hierin?

Voel je de behoefte om te groeien, maar weet je niet waar te beginnen? Herken je jezelf in het streven naar persoonlijke ontwikkeling? Als  persoonlijke groei coach sta ik klaar om je te begeleiden naar een betere versie van jezelf.

Ik kan je helpen bij diverse uitdagingen. Wil je beter leren omgaan met stress? Of wil je werken aan een gezonde work-lifebalance? Ben je op zoek naar zingeving, voldoening en geluk? Of gaat het bij jou om relaties? Wij helpen je graag.

Veranderen in kleine stappen

Zelfontwikkeling is een reis die vaak gepaard gaat met uitdagingen zoals het stellen van onrealistische doelen of simpelweg niet weten hoe te beginnen. Bij Growth Center geloven we in veranderen in kleine stappen. Als coach persoonlijke ontwikkeling ondersteun ik je bij het stellen van haalbare doelen. Ik deel praktische strategieën met je om duurzame verandering te bewerkstelligen.

Persoonlijk groeiplan

Samen werken we aan een op jou afgestemd groeiplan dat jouw unieke behoeften en doelen centraal stelt voor effectieve persoonlijke ontwikkeling.

Concrete resultaten

Onze aanpak richt zich op haalbare resultaten door praktische strategieën, waardoor je direct stappen kunt zetten en jouw doelen kunt bereiken.

unieke groei ervaring

Ontdek een exclusief coachingstraject dat is ontworpen om jouw persoonlijke groei te stimuleren, met blijvende positieve veranderingen als resultaat.

Al bij het intakegesprek wist Tristan perfect aan te voelen wat er speelt. Tristan’s methode van systemisch coachen was zeer effectief en gaf mij inzicht in veel meer dan de vraag die ik eigenlijk had. Hij is duidelijk, weet de vinger op de goede (zere) plek te leggen en is daarbij niet bang om ook wat van zichzelf te tonen.

Sander Valentijn, Data Analyst

Werken aan Persoonlijke Ontwikkeling en Groei

Samenwerken met een coach voor persoonlijke ontwikkeling is een investering in jezelf. Je krijgt een op maat gemaakte aanpak voor persoonlijke ontwikkeling. Daarbij combineer ik systemisch werk met verschillende coachingstechnieken en hulpmiddelen om een compleet beeld van jouw behoeften te krijgen. Hier zijn enkele voorbeelden van concrete onderwerpen waaraan je kunt werken:

Omgaan met stress

Zoek je manieren om beter om te gaan met stress en spanning in je leven? Wij helpen je technieken te ontwikkelen om stress te beheersen en te verminderen.

Verbeteren van work-life balance

Heb je moeite om een gezonde balans te vinden tussen werk en privéleven? Wij ondersteunen je bij het stellen van grenzen en het creëren van een evenwichtige levensstijl.

Zingeving en Voldoening

Ben je op zoek naar meer betekenis en voldoening in je dagelijkse leven? We helpen je ontdekken wat echt belangrijk voor je is en hoe je daar meer aandacht aan kunt besteden.

 

Bewaken van persoonlijke grenzen

Vind je het moeilijk om je grenzen te stellen en voor jezelf op te komen? Wij leren je hoe je assertiever kunt zijn en je eigen ruimte kunt bewaken.

Vergroten van emotionele intelligentie

Wil je beter omgaan met je eigen emoties en die van anderen begrijpen? Wij helpen je bij het ontwikkelen van emotionele intelligentie om effectiever en empathischer te communiceren.

Versterken van relaties

Ervaar je uitdagingen in je relaties, zoals met je partner, familie of collega’s? Wij bieden inzicht en tools om je relaties te verbeteren en te verdiepen.

Opbouwen van zelfvertrouwen

Wil je werken aan een positiever zelfbeeld en meer zelfvertrouwen? Wij begeleiden je bij het ontwikkelen van een sterke en gezonde eigenwaarde.

 

Veelgestelde vragen

Is een Persoonlijke Groei Coach wat ik nodig heb?

Ja, wanneer je op zoek bent naar coaching waarin je wordt begeleid bij het identificeren en overwinnen van persoonlijke uitdagingen, en je ondersteund wordt bij het bereiken van je doelen.

Wat onderscheidt jou van andere coaches?

Growth Center onderscheidt zich door een unieke benadering die maatwerk biedt, gebruikmaakt van systemisch werk en diverse coachingstechnieken en gericht is op duurzame groei.

Meer weten over Growth Center? Hier lees je verder.

Waar vinden coaching sessies plaats?

Onze coaching sessies worden zowel in Den Haag als online aangeboden, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij jouw behoeften en agenda.

Hier vind je alle mogelijkheden.

Wat kan ik verwachten van coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling?

Je kunt verwachten dat onze coaching je zal helpen bij zelfontdekking, het stellen van doelen, het overwinnen van obstakels en het behalen van blijvende positieve verandering.

Wat zijn de kosten van een coachingstraject?

Neem contact met ons op voor informatie over de kosten, die afhangen van de duur en intensiteit van het coachingstraject.

Particuliere klanten ontvangen bij ons korting. Zo brengen we coaching binnen bereik van zoveel mogelijk mensen.

Growth Center – Tristan van der Hoeven

Ik ben Tristan van der Hoeven.

Als NOBCO geaccrediteerd coach en psycholoog help ik jou het beste uit jezelf te halen en de verandering te creëren die je zoekt. Door te luisteren, vragen te stellen, je uit te dagen en te confronteren. Ik help je ontdekken wat je wilt en hoe je daar komt.

Growth Center – Tristan van der Hoeven

Heb je een vraag?

Stel ‘m hier.

En ik kom binnen een dag bij je terug.