fbpx

Herken jij jezelf hierin?

De meesten van ons groeien op in een gezin met één of meer ouders, broers en/of zussen. Deze omgeving vormt het eerste systeem waar we deel van uitmaken. De plek die we daarin innemen bepaalt grotendeels hoe we ons voelen en gedragen in alle andere systemen die volgen: op het werk, tussen vrienden en in relaties.

Wanneer je merkt dat vastgeroeste patronen en herhalende problemen je leven beïnvloeden, ben je niet alleen. Onze Systemisch Coaches begrijpen de complexiteit van persoonlijke en relationele uitdagingen. Herken je jezelf hierin? Dan kan systemisch coachen een waardevolle stap zijn naar een diepgaande verandering.

Voor wie is een Systemisch Coach?

Systemisch coachen richt zich op het begrijpen en transformeren van dynamieken binnen de context waarin problemen zich voordoen. Of het nu gaat om persoonlijke vraagstukken, familiezaken, of professionele uitdagingen, een Systemisch Coach kan je helpen door patronen te onderzoeken en herkennen. Ontdek de kracht van systemisch coachen en de impact op jouw welzijn en relaties.

 

Veel mensen met wie we werken, leunt sterk op het hoofd en de ratio. Systemisch coachen is een effectieve manier om het lijf te betrekken. En om voorbij belemmerende overtuigingen te kunnen werken. Ons lijf is altijd in het hier-en-nu en weet wat kloppend voor ons is.

Bij Growth Center passen we werkvormen toe uit het Systemisch Werk die jou laten ervaren welke patronen je nu laat zien en hoe het ook anders kan.

Diepgaand Inzicht

Met systemisch coachen bij Growth Center verkrijg je diepgaand inzicht in de onderliggende dynamieken en patronen die je leven beïnvloeden. Onze Systemisch Coaches helpen je deze inzichten te vertalen naar concrete stappen voor positieve verandering in je leven.

Maatwerk en Persoonijk

Onze Systemisch Coaches passen een op maat gemaakte aanpak toe, afgestemd op jouw unieke behoeften en situatie. Door erkende methoden uit coaching en Systemisch Werk te integreren, bieden we duurzame groei en welzijn op persoonlijk, relationeel en professioneel vlak.

Blijvende verandering

Systemisch coachen bij Growth Center gaat verder dan symptoombestrijding; we werken aan duurzame transformatie. Onze Systemisch Coaches begeleiden je naar blijvende positieve veranderingen door diep gewortelde patronen te doorbreken en het fundament voor groei te leggen.

Al bij het intakegesprek wist Tristan perfect aan te voelen wat er speelt. Tristan’s methode van systemisch coachen was zeer effectief en gaf mij inzicht in veel meer dan de vraag die ik eigenlijk had. Hij is duidelijk, weet de vinger op de goede (zere) plek te leggen en is daarbij niet bang om ook wat van zichzelf te tonen.

Sander Valentijn, Data Scientist at Downtown Ecommerce Partners

Benut je volledige potentieel

Een traject met een Systemisch Coach bij Growth Center biedt de mogelijkheid om je volledige potentieel te benutten. Door bewustwording van verborgen dynamieken en het doorbreken van belemmerende patronen, streven we naar blijvende positieve veranderingen. Ontdek wat je kunt bereiken met de ondersteuning van een ervaren Systemisch Coach.

Wat kun je verwachten van systemisch coachen

Bij Growth Center hanteren we een unieke en op maat gemaakte aanpak in ons systemisch coachingsproces. Ontdek hoe we, systemisch Werk combineren met diverse coachingstechnieken en jou begeleiden naar inzicht, bewustwording en positieve verandering.

Veelgestelde vragen

Wat is Systemisch Werk?

Systemisch Werken omvat het begrijpen van onderliggende patronen en het verkennen van relaties binnen systemen. Het werken met opstellingen is een veelgebruikte methodiek waarbij mensen of voorwerpen een plek krijgen in de coachruimte om zo inzicht te krijgen in de dynamieken en wat er speelt.

Is Systemisch Coachen voor iedereen geschikt?

Ja, systemisch coachen is geschikt voor iedereen die openstaat voor zelfreflectie en positieve verandering. Het is effectief voor persoonlijke, relationele en professionele vraagstukken.

Systemisch Werk bij Growth Center biedt geen vervanging voor geestelijke gezondheidszorg. Bij Growth Center werken we ‘gezond naar vitaal’. Psychiaters en psychologen zijn er voor mensen die werken aan hun geestelijke gezondheid.

Hoe weet ik welke Systemisch Coach bij mij past?

Kies een Systemisch Coach die goed is opgeleid en aansluit bij jouw gevoel. Een kennismakingsgesprek is essentieel en zal je helpen om te bepalen welke coach het beste past bij jouw unieke situatie.

Bij Growth Center is een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek onderdeel van alle coachingstrajecten.

Waar vindt de coaching sessie plaats?

Onze coaching sessies vinden plaats in Den Haag. Growth Center is goed bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast zijn we online beschikbaar.

Heb je een vraag?

Stel ‘m hier.

En ik kom binnen een dag bij je terug.