fbpx

Herken jij jezelf hierin?

De meesten van ons groeien op in een gezin met één of meer ouders, broers en/of zussen. Deze omgeving vormt het eerste systeem waar we deel van uitmaken. De plek die we daarin innemen bepaalt grotendeels hoe we ons voelen en gedragen in alle andere systemen die volgen: op het werk, tussen vrienden en in relaties.

Wanneer je merkt dat vastgeroeste patronen en herhalende problemen je leven beïnvloeden, ben je niet alleen. Onze systemisch opgeleide coaches begrijpen de complexiteit van persoonlijke en relationele uitdagingen. Herken je jezelf hierin? Dan kan systemisch coachen een waardevolle stap zijn naar een diepgaande verandering.

Ervaar je steeds dezelfde problemen?
Loop je steeds tegen dezelfde problemen aan en weet je niet waarom? Een systemisch coach helpt je om patronen en problemen te ontdekken die je zelf misschien niet ziet.

Moeite met relaties
Heb je moeite in je relatie, of dat nu met je partner, familie of collega’s is? Wij helpen je inzien hoe oude gewoontes en ervaringen je huidige relaties beïnvloeden en hoe je deze kunt verbeteren.

Omgaan met stress en burn-out
Heb je last van stress en burn-out? Wij helpen je te begrijpen waar je stress vandaan komt en leren je manieren om beter met stress om te gaan.

Effectiever samenwerken in teams
Ben je een leidinggevende en op zoek naar manieren om je team beter te laten samenwerken? Wij helpen je inzicht verkrijgen in hoe de onderlinge relaties binnen het team er uitzien en wat er nodig is om die te verbeteren.

Verbeteren van communicatie
Heb je moeite met communicatie, zowel thuis als op het werk? Wij helpen je beter te communiceren, zodat er minder misverstanden en conflicten zijn.

Beter begrip van jezelf en anderen
Wil je jezelf en je relaties met anderen beter begrijpen? Wij helpen je beter om te gaan met je eigen gevoelens en gedrag, en om anderen beter te begrijpen.

Voor wie is een Systemisch Coach geschikt?

Systemisch coachen helpt je niet-effectief gedrag begrijpen en aan te passen. Of het nu gaat om persoonlijke vraagstukken, familiezaken, of professionele uitdagingen, een systemisch coach kan je helpen door patronen te onderzoeken en herkennen. Of we het nu leuk vinden, of niet: ons gedrag is grotendeels gebaseerd op ervaringen uit het verleden. Wanneer je jezelf beter leert begrijpen wordt je leven makkelijker en leuker.

 

Systemisch coachen is een effectieve manier om het lijf te betrekken in het coachen. Veel mensen met wie we werken, leunen sterk op hun hoofd en op ratio.  En dan is het erg lastig om voorbij belemmerende overtuigingen te komen. Bij Growth Center gebruiken we systemisch werk om jou te laten ervaren welke keuzes je maakt in je gedrag en hoe het ook anders kan. Doordat je dit zélf in je lijf ervaart, openen als vanzelf nieuwe deuren voor jou!

Leer jezelf en je omgeving begrijpen

Systemisch coachen bij Growth Center helpt je jezelf en je omgeving beter te begrijpen. Onze systemisch coaches helpen je om je nieuwe inzichten vervolgens te vertalen naar concrete stappen voor positieve verandering in je leven.

Maatwerk, Persoonijk en Professioneel

Bij Growth Center zijn al onze trajecten maatwerk en daardoor afgestemd op jouw unieke behoeften en situatie. We werken met bewezen methoden uit coaching en systemisch werk voor duurzame groei op persoonlijk, relationeel en professioneel vlak.

Blijvende Groei en Duurzame Verandering

Systemisch coachen bij Growth Center gaat verder dan symptoombestrijding; we werken blijvende groei en duurzame verandering. In heldere coaching sessies begeleiden we je naar de doelen die je zelf stelt. Of het nu gaat om werk, privé of relaties.

Al bij het intakegesprek wist Tristan perfect aan te voelen wat er speelt. Tristan’s methode van systemisch coachen was zeer effectief en gaf mij inzicht in veel meer dan de vraag die ik eigenlijk had. Hij is duidelijk, weet de vinger op de goede (zere) plek te leggen en is daarbij niet bang om ook wat van zichzelf te tonen.

Sander Valentijn, Data Analist bij De Nederlandse Loterij

Benut je volledige potentieel

Een traject met een systemisch coach bij Growth Center biedt de mogelijkheid om je volledige potentieel te benutten. Door jezelf en je omgeving beter te leren begrijpen kom jij tot blijvende positieve veranderingen. Ontdek wat je kunt bereiken met  systemisch coachen!

Wat kun je verwachten van systemisch coachen

Bij Growth Center hanteren we een unieke en op maat gemaakte aanpak voor systemisch coachen. Ontdek in een kennismaking hoe we, systemisch werk combineren met bewezen coachingstechnieken en jou begeleiden naar inzicht, bewustwording en positieve verandering.

Veelgestelde vragen

Wat is Systemisch Werk?

Systemisch werken omvat het begrijpen van onderliggende patronen en het verkennen van relaties binnen systemen. Het werken met opstellingen is een veelgebruikte methodiek waarbij mensen of voorwerpen een plek krijgen in de coachruimte om zo inzicht te krijgen in de dynamieken en wat er speelt.

Meer weten? We schreven er zelfs een volledige pagina over.

Is Systemisch Coachen voor iedereen geschikt?

Ja, systemisch coachen is geschikt voor iedereen die openstaat voor zelfreflectie en positieve verandering. Het is effectief voor persoonlijke, relationele en professionele vraagstukken.

Systemisch Werk bij Growth Center biedt geen vervanging voor geestelijke gezondheidszorg. Bij Growth Center werken we ‘gezond naar vitaal’. Psychiaters en psychologen zijn er voor mensen die werken aan hun geestelijke gezondheid.

Hoe weet ik welke Systemisch Coach bij mij past?

Kies een Systemisch Coach die goed is opgeleid en aansluit bij jouw gevoel. Een kennismakingsgesprek is essentieel en zal je helpen om te bepalen welke coach het beste past bij jouw unieke situatie.

Bij Growth Center is een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek onderdeel van alle coachingstrajecten.

Waar vindt de coaching sessie plaats?

Onze coaching sessies vinden plaats in Den Haag. Growth Center is goed bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast zijn we online beschikbaar.

Growth Center – Tristan van der Hoeven

Ik ben Tristan van der Hoeven.

Als NOBCO geaccrediteerd coach en psycholoog help ik jou het beste uit jezelf te halen en de verandering te creëren die je zoekt. Door te luisteren, vragen te stellen, je uit te dagen en te confronteren. Ik help je ontdekken wat je wilt en hoe je daar komt.

Growth Center – Tristan van der Hoeven

Heb je een vraag?

Stel ‘m hier.

En ik kom binnen een dag bij je terug.